Vilka Är Vi?

Hund-Guiden.se är skapad av mig, Patrick, år 2023 och syftet med webbsidan är att underlätta för alla hundägare att hitta de bästa prylarna på marknaden för ett så smidigt liv som möjligt!

Jag är själv uppväxt i ett hem fyllt av hundar av olika raser, oftast av mindre modell. Idag har jag en Golden Retriever på snart två år som heter Lasse.

Min erfarenhet är att marknaden är full av olika produkter av varierande kvalite och att det kan vara en riktig utmaning av hitta en produkt som passar. Tillsammans med Lasse har jag testat väldigt många olika produkter av flera olika typer av modell och jag hoppas kunna dela med mig av mina upplevelser till er via denna portal.

För att ge en mer personlig användarupplevelse använder vi cookies för att lagra och/eller få åtkomst till enhetsinformation. Genom att klicka på ”Acceptera” godkänner du användningen av dessa tekniker. De gör det möjligt för oss att behandla icke-känslig information som IP-adress, unikt ID och surfdata för att kunna visa personligt anpassade annonser och innehåll, mäta annonser och innehåll, få målgruppsinsikter och utveckla och förbättra våra produkter.  

Rulla till toppen