Allmänna Villkor Och Ansvarsfriskrivning

Allmänna villkor

Hund-Guiden.se är en inspirations- och informationssite med fokus på hundar och de produkter som vi hundägare använder i vår vardag. Vi vill med denna sida dela med oss av information och köpguider för att du ska kunna göra ett så bra val som möjligt när du väljer att investera i en ny produkt till dig och din älskade hund

Våra intäkter kommer från webbsidans samarbetspartners via så kallade affiliate länkar. När någon klickar på en länk och sedan gör en transaktion hos en av våra samarbetspartners får vi en viss ersättning från vår samarbetspartner. Detta är inget som påverkar vad Du betalar för produkten, men det ger oss möjlighet att driva vidare vår webbsida och fortsätta att skapa informativt och inspirerande innehåll. 

De produktrekommendationer vi gör grundas alltid i en gedigen research. Den research vi gör kan bestå i att vi själva testar produkterna eller att vi gör en samlad bedömning utifrån olika kundrecensioner och tester från andra aktörer. Vi utför aldrig några sponsrade tester, utan får våra intäkter via eventuella köp via våra affiliatelänkar.

Ansvarsfriskrivning

  1. Hund-Guiden.se är en webbsida vars syfte är att informera och inspirera kring olika produkter inom hundsegmentet. Vi har ingen egen försäljning av produkter och alla transaktioner och köp som utförs via länkar från webbsidan är ett avtal mellan kund och tredje part.
  2. Tvist och reklamation hanteras alltid mellan kund och tredje part då Hund-Guiden.se inte säljer några produkter och således inte ingår några avtal med kund.
  3. Avtalsbrott hanteras alltid mellan kund och tredje part. 
  4. Vi jobbar kontinuerligt med att uppdatera information och priser på de produkter vi skriver om på Hund-Guiden.se. Ibland kan det dock hända att tredje part ändrar villkor eller priser utan att vi hinner uppdatera informationen på vår webbsida.
  5. Hund-Guiden.se samlar inte in några personuppgifter, vi skickar inte heller ut varesig e-post eller sms. Vi tillhandahåller inga e-postlistor och sparar således inte på e-postadresser.

För att ge en mer personlig användarupplevelse använder vi cookies för att lagra och/eller få åtkomst till enhetsinformation. Genom att klicka på ”Acceptera” godkänner du användningen av dessa tekniker. De gör det möjligt för oss att behandla icke-känslig information som IP-adress, unikt ID och surfdata för att kunna visa personligt anpassade annonser och innehåll, mäta annonser och innehåll, få målgruppsinsikter och utveckla och förbättra våra produkter.  

Rulla till toppen